~ My LiTtLe HeRo ~

This is the best pose by my little hero Muhammad Iqbal"...so cute..so funny...^ - ^....


Followers

Saturday, March 3, 2012

New Baby

Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi...mama selamat melahirkan seorang baby girl secara normal sebarat 3.8kg pada 28 Feb 2012@2.06 pg...hari nie dah hari ke-5 mama berpantang....nasib baik la mak mertua datang..xde la susah sangat my hubby nak buat itu ini...my mum x dpt nak temankan coz die pun x chat..nak kena buat check up kat hospital...

Iqbal lak, pagi2 papa die hantar kat school...so, xde la susah sangat..petang baru balik...kalu x hantar kat school, susah skit la...dtang die buat peel...abis r....so far, alhamdulillah xde la die buat peel sangat dengan kehadiran adik baru...nampak die mcm sayang jer kat adik die...

Semalam baru my mum datang dari kampung...itu pun kejap jer...sok dh nak balik..mak mertua pun dah nak balik malam nie...so, terpaksa la berpantang sendiri...tapi x risau sangat..pengalaman dulu dah ada...bukan x nak balik kg tp Iqbal bukannya nak ngan orang...i2 yang susah...kalu kat pantang kat sini, die leh hantar kat school...

Sekarang nie..baby ada kuning lak...nasib baik g check semalam dah turun sikit..harap2 sehari 2 lagi hilang la kuning die....risau gak la, takut tinggi balik...

3 comments:

Rashita said...

pantang elok2.. baru leh slim cepat... xpayah susah kendian nak berdiet bagai... he he.. jom slim together2

wmaziati said...

huhu...i2 la psl...tp aku timbang 8 kg dh trn..tgal lg balance 7kg...br leh kembali pd yg asal..

Imaan09 said...

tahniah sis..selamat berpantang..