~ My LiTtLe HeRo ~

This is the best pose by my little hero Muhammad Iqbal"...so cute..so funny...^ - ^....


Followers

Tuesday, October 4, 2011

Mama tak chat...alahan teruk!

Hari nie mama x berapa chat la...asyik dok muntah2 jer...perut dah kosong dah nie...x th nak makan ape? kesian baby!!!...hari nie, 1 hari tak buat keje...terbaring jer kat surau...kandungan mama dah masuk 5 bulan...alahan still ada...bilakah ia akan berakhir?ada ke petua x untuk hilangkan?

Masa pregnant ke Iqbal xde lak pulak alahannya...maybe anak ke 2 lain ckit kot...huhuhu..harap2 bulan depan dah xde alahan lagi..insyallah...time2 Mr.hubby xde nie la x chat lak....3 hari ada training kat KL...kesian kat Iqbal, mama x dpt nak melayan die sangat..tp dah 2 hari nie asyik dok buat peel jer...dah la tido lambat...mama terpaksa la bersengkang mata menunggu die main...kalu mama chat xpe...time2 mcm nie la die buat peel plak...

Esok,mama rasa nak MC la...rasa x larat dah nie...lambatnya nak balik rumah...x sbr rasanya nak balik rehat...harap2 malam nie Iqbal x buat peel lagi..

3 comments:

Rizziela said...

setiap anak berbeza pengalamannya...harap bersabar yer

Kehelan said...

iqbal pun aku tak jumpa lg... tahniah Ti!

wmaziati said...

ela: i2 la...tp skrg nie dah ok ckit...

K: Bila nk jumpe nie...trn ktn ckp la...