~ My LiTtLe HeRo ~

This is the best pose by my little hero Muhammad Iqbal"...so cute..so funny...^ - ^....


Followers

Friday, June 3, 2011

Visit OGA 2011

Buat penat badan jer semalam turun KL...kalu tahu mcm 2 tak gi pun xpe....letih oiiiiiiii...bukannya letih berjalan tapi letih naik kete...semlam kita orang kena gi OGA kat KLCC, dalam email kata assembly point is at porch at 8.30 am...sharp 8.45 am nak gerak...ding...dong2...kul 9.30 am gak gerak...itu xpe la, aku follow jer la time table dia orang...dia orang yang organize...

Dari kuantan-KL 3 jam la lebey kurang...masuk KL jam...you know KL always jam...sampai KLCC around 1.30 pm....mak oiiii, ramai gak orang datang visit...tapi rasanya x semeriah OGA 2009...kureng sikit la...tapi our booth ramai gak la client yang singgah nak buat business....student pun ada gak...sekejap jer la aku singgah kat kita org punya booth...lagi pun nak kena kejar masa...kul 4.30 pm dah nak balik kuantan...itu pun aku just pusing2 jer...x ambil pun apa2 brooches dari booth company lain...ade gak la aku singgah kat supplier company...actually supplier yang selalu kita order barang...itu pun aku follow dak procurement....

Around 1 hour kita orang pusing2, pas2 dah malas, letih dan bosan....macam xde tempat yang nak untuk kita orang visit...nasib baik la visit jer, xde kena jaga booth...kalu kena jaga booth masak semalam....nak balik kuantan kul berapa....semalam pun kat kul 9 sampai rumah...penat oooooooo...6 jam dalam kete...pergi-balik...kalu ikutkan tak berbaloi pun around 2 jam jer kita orang dok situ...perjalanan 2 yang meletihkan...

Kalu kena stay sana, aku memang reject awal2...hari tu masa ada OSIA kat Singapore menyesal lak pergi...tinggalkan Iqbal dalam keadaan tak sihat...3 hari lak 2...aku dah serik dah!!!kalu ada OGA biar la Mr.hubby jer yang participate...kalu meeting lain la..nak tak nak kena gi gak....macam nie la keje laki bini Engineer, kena berkorban sikit la...hik..hik...

1 comment:

Ezriq Sajad said...

Salam ... Nama saya Ezriq Sajad. Saya adalah Pengurus Projek bagi pameran OGA ni. This coming OGA pada 5-7 June nanti. Kami sekarang tengah nak bangunkan FB page kami, selain daripada entry dan post dari kami sendiri serta rakan2 lain, saya tertarik untuk menyelitkan juga personal experiences exhibitors atau visitors ke pameran kami. Bolehkah saya link blog ini di FB page kami? jika tidak boleh, hope you can LIKE us on FB. Look out for it, OIL AND GAS ASIA. Thank you. Ezriq. (ezriq@mesallworld.com)