~ My LiTtLe HeRo ~

This is the best pose by my little hero Muhammad Iqbal"...so cute..so funny...^ - ^....


Followers

Tuesday, May 31, 2011

Jalan2 kat Teluk Chempedak

Mak aiiii...ramainya orang kat TC nie....tambah2 lagi musim cuti sekolah nie...ramai la famili2 bawa anak2 kat sini....tambah2 lagi kalu ada apa2 show...even xde show pun still lagi ramai...biasa la tempat santai2 mcm nie memang sesuai sangat untuk famili2...tambah2 lagi orang yang tengah hangat bercinta....kat sini la tempatnya....hik...hik....

Mama datang nie pun kebetulan jer...pasal member opis buat show baju pengantin....wife die bukak butik...support la member nak buat business...alang2 tu bagi la Iqbal main....biar die main puas2...lagi pun sok cuti, balik lambat sikit pun xpe la...janji die happy sudah!!!!


Jeling kat sapa nie!!!aweksss ker???

Jalan-jalan....

Aaaaaaaaaa...nak kutip sampah la tu...don't Iqbal,dirty la...
mama cakap..

papa kejar...papa kejar...cepat lari!!!

Laju tu jalan..nak gi mana nie!!!

kat sini rupanya...pandai ye!!!

Nak la tu...hhuuuuhuuuu...

4 comments:

knb said...

cute little boy. visit & click my ads for support. support your nuff :)

wmaziati said...

ok...thanks your support

Anif Abdullah ® said...

cute :)

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan, Blog menarik.. senang2 singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com