~ My LiTtLe HeRo ~

This is the best pose by my little hero Muhammad Iqbal"...so cute..so funny...^ - ^....


Followers

Thursday, February 24, 2011

Iqbal jumpa doktor

Petang nie 24-Feb-2011@3ptg..nak bawa Iqbal berjumpa dengan doktor kat Hospital Tengku Ampuan Afzan (HTAA)....kes telor die tak masuk dalam kantung lagi...sekarang nie die dah 1thn 1 bln....mama risau la kalu Iqbal nak kena operate....kalu boleh mama tak nak la operate...kecik lagikan....kesian kat die....

Tapi based on doctor said, Iqbal have to operate if telor die tak masuk dalam kantung...kalu operate pun maybe 2 thn ke atas....mama bawa Iqbal berurut...tukang urut tue kata insyallah telur Iqbal akan masuk dalam kantung...maybe abik masa sikit la...sebab lendir yang ada tue lambat nak pecah...that why tak masuk2 dalam kantung...so, mama nak kena urut selalu la...telor die dah hampir ke kantung...cuma tak masuk jer...

Guys, ada tak petua2 yang boleh tolong Iqbal nie...selagi ada cara, mama akan lakukan...janji tak kena operate...

2 comments:

NadiaNatasha said...

tie, iqbal uluran ke...sian iqbal, take care baby

wmaziati said...

x r....telor die x bengkak pon...cuma x msk kantung..