~ My LiTtLe HeRo ~

This is the best pose by my little hero Muhammad Iqbal"...so cute..so funny...^ - ^....


Followers

Monday, December 6, 2010

Sayu Hati Mama

Last week, mama betul2 tension...sampai kerja pun tak teratur...asyik dok pikir pasal trip ke Singapore...dalam keadaan Iqbal yang tak sihat...berat hati sangat2 time tue....hajat dihati nak jumpa dengan Dato' nak cerita pasal problem nie..tapi bila pikir2, than tanya boss balik....nanti akan jadi issue di kemudian hari..bad future you know...carrier pun penting, anak pun penting...ke dua2nya penting dalan hidup mama....itu pasal la, mama decide tak jumpa pun dengan Dato' hari tu....so, tawakal Innallah...

Alhamdulillah, keesokkan paginya Iqbal kebah sikit dari demam....takde la berat hati sangat...cuma sedih la tengok Iqbal menangis bila teacher ambil die....time tue sayu sangat hati mama tengok Iqbal..tiba2 air mata mama mengalir...sebak pun ada.....teringatkan Iqbal...maybe 1st and the last mama g exibition...kecuali meeting...

2 comments:

zurazari said...

faham sgt perasaan tue...
coz zura pun ri tu kena tinggal kan adam maser g exhibition kat singapore... skali adam demam panas maser zura kat saner... sgt la tension d wat nyer!!! everytime nanges... sejam skali tpon hubby sampai bil tpon melayang ker rm400. tak per asal kan puas hati dapat cakap ngn adam... kuat kan semangat yer dear=))

wmaziati said...

2 la psl....nsb baik Iqbal ok jer...time tue x sbr rsanya nak balik jumpa Iqbal...zura visit ke jaga booth..