~ My LiTtLe HeRo ~

This is the best pose by my little hero Muhammad Iqbal"...so cute..so funny...^ - ^....


Followers

Tuesday, November 30, 2010

Berat Hati Mama Nak Tinggal Iqbal

Mama rasa berat hati sangat nak tinggal Iqbal dalam keadaan die demam macam nie...rasanya hari nie mama nak jumpa sendiri dengan Dato'...cakap mama nak excuse pergi ke Singapore....bukannya mama tak nak pergi tapi Iqbal tak sihat.....

Kat nursery pun merengek jer...makan pun tak nak...dah tue, kalu mama xde lagi susah...kesian kat die....mama takut kalu mama tinggal lama-lama lagi teruk demam die...tak sanggup mama berjauhan dengan anak kesayangan mama...mama doakan agar Iqbal cepat sembuh dari demam...

6 comments:

Kehelan said...

Dato mesti paham masalah ko... pi je junmpa dia...

ciann Iqbal..

eRiNsZ said...

smoga cepat smbuh yer sayang

LyNn HaMzAh said...

insyaallah dato' faham...moga iqbal cepat sembuh...

ieda said...

ermm aah insyaallah org ada anak nie lain .. dia sure paham dikk ..
kalau akak sure akak x kan gi sbb x nak ada rasa bersalah kat anak ..
kita berkorban apa sahaja kann demi seorang ibu uuhuh

LyNn'Azlina said...

salam...
smoga iqbal lekas sembuh..
tag contest http://all-contest-ga.blogspot.com/2010/12/jom-sertai-menang-by-efa-nur.html

eRiNsZ said...

hye dear jom join SUKA-SUKA
MAIN AIR giveaway kat rumah
pink ku... 10 hari sajer..