~ My LiTtLe HeRo ~

This is the best pose by my little hero Muhammad Iqbal"...so cute..so funny...^ - ^....


Followers

Friday, October 22, 2010

Test Pregnancy

Semalam lepas balik kerja mama ajak papa pergi farmasi beli test pregnancy....mama still tak puas hati dengan result sebelum tue...betul ke negetif....becoz mama still tak datang lagi until now....ke hormon mama dah tak menentu sekarang nih....

Sampai rumah..macam biasa la..relex2 dulu, walaupun hati tak tenang...hik..hik...than lepas magrib gak mama test...resultnya nothing...maksudnya warna merah tak timbul pun....xde apa2...putih bersih..macam orang tak pernah guna lagi....Mesti test tue yang rosak...hampeh tolllllll laaaaaaaaa..rugi duit aku!!!..papa lak cakap mesti cara penggunaanya yang salah....aiiiiiiiii...mama pun reti gak baca instruction...

Xpe la....mama test lak pagi tue...before sembahyang subuh....masa tue kita baru bangun dari tido...orang cakap time tue lagi bagus nak buat test...so, result die tetap sama dengan sebelum tue...memang sah la test pregnancy tue masuk angin.....rugi...rugi....dah la hujung bulan nie....tengah sengket...beli test pregnancy pun masuk angin....

So, besok mama ajak papa pergi kat klinik W.Y.KO (Pusat Pakar Perbidanan & Sakit Puan specialist Maternity & Gynaecology Centre)....masa pregnant kat Iqbal...kat sini gak la mama buat further checking and scan....

2 comments:

UMMI AMNA&AMZAR said...

Uishh...cepatnye dah nk dpt bb lagik!? hmmm...kalau betol tahniah la ye...maybe sbb hormon sama tu...kdg org cpt dtg period balik, kdg org lmbt..tp pepun g scan.so senang dpt n tau keputusannya...

wmaziati said...

tue la...takut gak nih...maybe hormon dah tak betul kot..that why dtg period lambat...