~ My LiTtLe HeRo ~

This is the best pose by my little hero Muhammad Iqbal"...so cute..so funny...^ - ^....


Followers

Friday, October 22, 2010

Iqbal Tumbuh Gigi Sebatang!!!

Semalam masa kami ambil Iqbal kat nursery...teacher die kata Iqbal demam...memang betul pun...badan die panas...tapi kepala die tak panas pun macam biasa jer....sebelum sampai rumah kami singgah jap kat supermarket beli barang Iqbal...

Dalam kereta macam biasalah...kalu Iqbal tak nenen, die akan makan...tak kisah la biskut ker or roti....semalam kami belikan roti untuk die, than mama suapkan....Masa tue kami tak perasaan lak Iqbal dah tumbuh gigi....lepas magrib masa die sengih mama nampak putih jer kat gusi die..than mama masukkan jari rasa...

Waaaaaaaaaa..dengan happynya mama inform papa Iqbal dah tumbuh gigi sebatang....walaupun tak nampak sangat..tapi boleh rasa la....patut la teacher die kata...badan Iqbal panas jer...rupa2nya demam nak tumbuh gigi....

3 comments:

UMMI AMNA&AMZAR said...

bagus la iqbal lambat tumbuh gigi..bb syakir ummi dah 8 btg gigi, ms dia 5 bulan dah tumbuh gigi nye tu..huhu ssh ckit la nak jg kalau tumbuh awal sgt sbb nk kene gosok..

adda said...

wow, cayalah iqbal

wmaziati said...

huhuhu....awalnya syakir tumbuh gigi...ada kawan mama tue sama la 5 bulan dah tumbuh gigi...Iqbal nie semuanya lambat...