~ My LiTtLe HeRo ~

This is the best pose by my little hero Muhammad Iqbal"...so cute..so funny...^ - ^....


Followers

Monday, August 30, 2010

Wadussssssssss...Iqbal jatuh katil

Semalam Iqbal jatuh katil....terkejut giler mama...time tue mama tengah syok tido....papa kat luar tengah main games...nak jadikan cerita, semalam mama kena selsema...dok bersin2...pas2 mula la mengatuk giler...waktu2 Iqbal baru siap makan...die mula la mengantuk...dok tenyeh2 muka....dok tenyeh2 mata..and than mama bawa la die tido ngan mama kat atas katil...sambil dok nenen....

Kali pertama die nangis mama sedar coz die nak nenen...pas2 Iqbal tido balik...mama pun apa lagi sambung la tido...entah bila die bangun pun mama tak sedar...tup...tup...mama dengar Iqbal menangis.....terus mama bangun, tengok die xde atas katil....Ya Allah, Iqbal jatuh katil....rasa xde hati mama.....

p/s: mama tak akan biarkan Iqbal tido atas katil sorang2 than kalu mama nak tido pun biar kat bawah...beware b4 something happen.....

3 comments:

Rashita said...

dah kena tu kena la beringat...that why la i tak beli2 katil sampai sekarang..hu hu bukan sayang ke duit..sayang ke anak....

wmaziati said...

2 la...kesian kat Iqbal..selok menangis....rasa macam nak luruh jantung nie....ketar lutut pun ada..terkejut....

NadiaNatasha said...

tie, kene g check takut pape sbb dia baby lg, nor pn meme tdo atas katil loni dh la katil tinggi, mizan pn reti nk ngesot2 dh, balik rayo ni meme tdo bwh la jawab dia