~ My LiTtLe HeRo ~

This is the best pose by my little hero Muhammad Iqbal"...so cute..so funny...^ - ^....


Followers

Monday, August 30, 2010

Shopping Raya!!!

Kalu dok cerita pasal shopping raya...fuhhhhhhh meletup....semua Shopping Complex penuh dengan orang......macam ulat bulu...kikikikiki....tambah2 lagi pada musim perayaan...."MEGA SALE" sana sini....time nie la malas nak kuar....dengan jalan jem lagi....sesak dengan orang lagi....kalu nak beli pun kena cari kat shopping complex xde la sesak sangat...cuma kat kaunter pembayaran jer kena beratur panjang....adussss....letihnyeeee....

Kalu nak beli baju raya kat bazar, boleh tapi sesak sikit la.....tapi syok gak kalu leh cuci mata....bermacam2 fesyen baju melayu, baju kurung, tudung dan macam2 la......pening mama tengok.....betol tak!...

Tapi tahun nie mama tak g kot bazar, cuci mata......susah la ada anak kecik..lagi pun kesian kat Iqbal....dengan panasnya....sesak lagi....nanti tak pasal demam....better gi shopping tempat yang mudah aje.....so, hari sabtu minggu lepas, kami kuar la nak shopping, beli baju raya untuk Iqbal....tapi tak sempat nak pilih sangat b'coz dah lewat dah....kedai pun dah nak tutup....lagi pun hari tue, kami kuar dah petang dah pun....tak sempat la nak ronda2 dulu...cuci mata and than baru beli....i2 pun mama singgah kat butik ANAKKU and PAKSON.....dalam kelam kabut sempat la beli baju tok Iqbal sepasang....maybe besok kot nak beli 2-3 pasang lagi...budak kecik kena la beli banyak cikit....

Baju raya untuk papa pun tak beli lagi....maybe besok kot nak settle semua...nanti xde la nak kuar banyak kali...raya dah nak dekat nie..lagi la sesak dengan orang....nak parking pun payah....yang tak tahan tue jalan jem giler.....

1 comment:

Masrina binti Alim said...

hurmm..dah dekat2 nak raya ni mcm tu lah...penuh nga org.
tu yg kiter x pose lagi dah stat beli,malas nak sangkut dlm jem,beratur kt kaunter panjang2..dah ade anak kecik yg lasak ni lagi lah.kalo xda hal ptg,prefer duk dlm umah jer..kan?