~ My LiTtLe HeRo ~

This is the best pose by my little hero Muhammad Iqbal"...so cute..so funny...^ - ^....


Followers

Saturday, May 21, 2011

Lunch hour nak masak ker!!!

Tenghari nie nak makan apa yer!!!nak masak ke nak bungkus kat luar...perut dah bunyi nie...breaksfast tadi mama dah makan nasi berlauk kat opis...gulai ikan tongkol..rasa-rasanya macam nak masak....teringin lak nak makan siakap stim....harga siakap boleh tahan gak la...1 kg ~ rm18...kalu makan kat luar maunya cecah rm30...biasa la hujung2 bulan..nak kena budget sikit...

Sekarang nie dah pukul 1.3o pm...mama dok kat opis lagi...tengah tunggu papa la nie...time2 nak balik nie la, die nak naik opis atas lak...sekarang nie mama dok kat main opis...biasa la, setiap hari sabtu kami ada training...that why la malas nak naik atas....abis training terus balik...nampak gayanya, lambat lagi la ambik Iqbal...jawab die OT lagi la...lewat seminit pun kena charge rm3....

Kalu macam gini, nampaknya takde la ikan siakap....nak masak pun dah lambat...kalu masak, mesti lunch kul 3 lebey....huhuhu...anyway, papa dah call mama nie...so, daaaaaaaa...

3 comments:

♥SyilaSyira♥ said...

lewat seminit caj rm3??klo ari2 lewat mau kopak juga tu...

Sitisifir10 said...

A'ah RM 3 lambat sikit...kiranya memang tempat cari duit la tu, bukan tpt nak jaga anak...huhuhuhu

wmaziati said...

huhu...i2 la...tp nak buat cmne kerja x menentu...kalu kerja byk kdg2 abik Iqbal kat pukul 7...so jwpnya nak kena byr OT la..