~ My LiTtLe HeRo ~

This is the best pose by my little hero Muhammad Iqbal"...so cute..so funny...^ - ^....


Followers

Wednesday, February 16, 2011

Sakit betis hari nie!!!

Celebration CNY punya pasal...1/2 hari mama dok kehulu hilir...sakit betis dibuatnya...mana taknya!!!berjalan tak berenti2...dapat tugas pun hari isnin...dapat tahu pun bila di call untuk meeting....dah la masuk meeting tak tahu apa2...memang la mama dalam committee 5s under promotion team....tapi meeting yang dia orang conduct hari sabtu tue...xde lak panggil mama...

Ai...tiba2 nak meeting dengan big boss...pandai lak panggil mama...dah la satu haram pun tak tahu apa2 pasal meeting hari sabtu tue...tup2 nama mama ada under decoration...xpe la..mama tak kisah...mama boleh jer tolong...tapi yang mama haging satu badan...head deco tak inform apa2...masuk meeting terus kena "BODOH"....semua benda tak prepare...pastu tiba2 lak mama kena jadi head under deco...terima jer la!!!

Kelam kabut mama...nasib baik la..staf2 lain pun banyak bantu mama....apa orang kata "KERJASAMA"...alhamdulillah...apa2 pun celebration CNY meriah coz ada bakar mercun dengan Lion Dance...kalu nak tahu kat opis kami nie memang suka buat function....semua perayaan kami celebrate...itu yang meriahnya kat company nie!!!pepe pun peace!!!

2 comments:

Kehelan said...

heheheehe... takper, itu adalah biasa

wmaziati said...

tue la psl k..sebabkan dah biasa la jd cm nie...huhuhu