~ My LiTtLe HeRo ~

This is the best pose by my little hero Muhammad Iqbal"...so cute..so funny...^ - ^....


Followers

Tuesday, January 4, 2011

1st Birthday Iqbal

Alhamdulillah....Jumaat nie 07-Jan-2010 dah setahun anak mama...tak sangka yer!!!cepat betul masa berlalu...pejam celik..pejam celik dah setahun...mama rasa baru jer tahun lepas bersalin..tup..tup...dah setahun sudah Iqbal....

Sempena 1st birthday die nie, mama ada la buat celebration kat school die...saje jer nak suruh die celebrate ngan kawan-kawan die kat school....mama tempah kek kat kawan mama nie...kawan 1 opis...nama die kak Ida Bakery.....huhhuhuhu...kawan mama nie memang pandai masak dan buat kuih muih....kalu die buat kuih memang tip top la....marvelous....huhuhuhuh....especially kalu apam inti, dorayaki, roti jala, roti sausage....kali nie mama tempah kek coklat....

Mama ada beli something untuk Iqbal...mama beli dari blog mamazakwan....toy5...barang tue tak sampai lagi...nanti kalu sampai, mama akan publish dalam blog...

5 comments:

Kehelan said...

dh nak setahun si Iqbal... makcik kay tak sampai lg nak melawat dia...

kakchik@ella said...

Iqbal dh setahun? dh pndai cakap dh dia? dh pndai lari? eh .. byknya tanya. hihi ..

Zur@ZaRi said...

happy besday dear...
cepat kan maser ni berlalu...

samer ar...
teraser diri ni cukup bahagia ngn kehadiran permata hati...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

semoga membesar jadi anak yg baikye

wmaziati said...

Insyallah....semoga ank2 kita membesar menjadi anak yang baik..Amin...thanks buat mama2 semua kerana sentiasa melawat mama punya blog dan sentisa tahu perkembangan Iqbal...