~ My LiTtLe HeRo ~

This is the best pose by my little hero Muhammad Iqbal"...so cute..so funny...^ - ^....


Followers

Tuesday, November 2, 2010

Alamak...macam mana nie...

Risaunya mama...hari nie baru dapat tahu yang backing device yang sampai tu...nos of bolt holes tue salah...tak sama dengan MR yang di issue....itu project PGB (Petronas Gas Berhad)...project nie mama+papa+other engineer....dah la "FAST TRACK PROJECT" barang yang sampai..salah la pulak...adoiii...macam mana nie...itu pun baru dapat call dari production engineer....kelam kabut mama dibuatnya...terus mama abik file and check...nasib baik la MR yang mama keluarkan tue betul...

Nasib baik satu item jer yang salah...itu pun satu barang....kalu tak mampus kena marah kat DSS..alamaknya kena back charge la mama kat DSS...alamak gak bonus xde la untuk tahun depan...itu supplier yang salah...so, kena la hantar balik...tapi mama nak kena check dulu dengan calculation sama ada barang yang salah tue boleh guna ke x...kalu match dengan floating head flange...maka boleh la pakai....

3 comments:

LyNn HaMzAh said...

huhuhuhu...tak faham...

Kehelan said...

kalu DSS backcharge abis laa...
KS Tech, Dugwoo, DJF? ke supplier baru

wmaziati said...

xde la..DSS tu saya punya managing Director company nie...kalu salah kita kena tanggung...itu yang risau tue...nasib baik salah supplier...