~ My LiTtLe HeRo ~

This is the best pose by my little hero Muhammad Iqbal"...so cute..so funny...^ - ^....


Followers

Wednesday, October 20, 2010

Seronoknya Hubby Balik Hari Nie...

Yeaaaaaaaaaaaaa!!!!!...hari nie my hubby balik dari Johor.....sonoknyaaaa..wakakakaka...tak sabar nie nak jumpa ngan my hubby....ada hal penting mama nak cerita ngan die.....perasaan takut pun ada kalu betol2 mama pregnant...tapi kalu betol pun dah rezeki Tuhan nak bagi kat kami...kami terima dengan seadanya...Alhamdulillah....

Mama kesian kat Iqbal...sekarang nie, Iqbal still breastfeed...kesian kat die jer la..tapi member cakap still boleh breastfeed during pregnant until due....kalu betol2 boleh xde la risau sangat kat Iqbal....tapi ada caranya lak....mama kena makan banyak, minum susu banyak and than kena abik supplement untuk kongsi 2 orang...kena cukup kalsium untuk baby kat dalam perut...

Tapi semalam dah check..ada 1 jer tanda merah...mama pun tak sure "YES" or "NO"....so, untuk kepastian mama kena tunggu papa balik dari Johor dulu..than pergi check kat doctor....risaauuuuuuuuuuuu gak nihhhhhhhhh....


2 comments:

LyNn HaMzAh said...

erm, kalau ada rezeki preggy lynn ucapkan tahniah...

NadiaNatasha said...

tie, pregnant ke? wahhh bestnye baru je duk cite2 xsangka iqbal dh nk dpt adik, yeayy :D