~ My LiTtLe HeRo ~

This is the best pose by my little hero Muhammad Iqbal"...so cute..so funny...^ - ^....


Followers

Tuesday, October 19, 2010

Papa ada kat Johor

Papa ada Exhibition kat UTM, Skudai....semalam die gerak lebey kurang kul 4.00pm....so, tinggal la kami dua beranak.....3 hari papa ada kat Johor....risau gak la....takut Iqbal buat peel....yang paling payahnya masa nak abik die kat nursery...dah besar nih tak nak lak duduk dalam car seat...letak jer nangis....kalu nangis beriya-riya lak tue.....fuhhhhhhhhhhh.....anak mama nie....

Papa abik die kat nursery ok lak...tak nangis pun duduk dalam car seat....elok jer main....tue yang payah sikit sekarang nie....Alhamdulillah pagi tadi ok jer...tak nangis la sampai kat nursery....mama bagi die makan biskut....so, dengan tenangnya mama bawa kete....selalunya tak nak...siap baling2 lagi kalu bagi kat die...

Tak tahu la petang nie lak camne?risau gak takut die buat peel lagi...hopefully ok la macam pagi tadi....hik...hik...hik....

2 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

camne ye handle anak sorang²..seriusly, saya mmg tak boleh nak handle anak sowang²..nasib baik haritu hubby tak jadi pg KL, kalau tak memang nangislah saya..

wmaziati said...

tue la pasal....baru sorang..kalu tambah lagi sorang..memang nangis la...hik..hik...