~ My LiTtLe HeRo ~

This is the best pose by my little hero Muhammad Iqbal"...so cute..so funny...^ - ^....


Followers

Monday, October 11, 2010

Makan Angin kat Genting

Sabtu, minggu lepas kami bawa Iqbal g makan angin kat genting....huhuhu...itu pun g ngan mummy ryan dan hasma dak opis...syokkkkk gilerrrrrrr becoz dah lama tak g genting....mama ingat laagi last pergi genting tahun 2003....tue pun masa belajar kat U....alahai rupanya dah 7 tahun tak g........

Kami bertolak pagi sabtu lam kul 8 pagi, naik 1 kete jer...itu pun keta mummy ryan........kami tumpang aje...duit minyak kete kami tong tong...save budget sikit....lagi pun malas nak drive....hik..hik....kami singgah jap kat RNR Temerloh...bereti breakfast and mandikan anak2....depa semua baru bangun...nak mandi pagi tadi awal sangat...sejukkkkkkkk nanti....

Ahaksss...sampai kat Gohtong kul 11 lebey....pastu menuju ke kaunter untuk beli tiket naik cable car....malang sungguh cable car "CLOSE DURING MAINTENANCE" since last month kot...so, akan open balik next month....so, kami terpaksa naik bas la tok naik kat atas....perjalanan tak lama lebey kurang dalam 1/2 jam...

So, kami sampai kat Genting park lebey kurang kul 1 kot....pusing-pusing jap...and than kami main indoor jer...tak sempat naik main outdoor...biasa la kalu bawa anak2...payah sikit la...tapi mama memang tak suka pun main takuttttttttttttt.....gayattttttttttttttt....kalu naik roller coaster tue rasa jantung jatuh sampai kebawah....ishhhhhhhhhh....gilerrrrrrrrrr....tak main pun xde..sesaje jer nak g jalan2 bawa Iqbal makan angin.....die dah 9 bulan lebey...cuma papa la yang tak leh main outdoor...xde geng yang berani naik naik....ciannnnn kat papa....wakakakakka....

Kami main la kat indoor jer la...main yang ringan2..at least Iqbal ngan Ryan leh la naik...termasuk la mama...huhuhuhu....kami bertolak bali lam kul 4 lebey....risau gak naik naik bas or teksi malam-malam....seriau beb.....dah la gaung kiri kanan...jalan bengkang bengkok....better turun before malam......












souvenir dari genting...kaki Iqbal yang comel...

kenangan kaki Iqbal berumur 9 bulan lebey...
nti Iqbal bila besar nanti leh la tengok kaki Iqbal yang kecik comel nie....hehehe...

ikatan kasih kami berdua....

Happy family.....muahhhhhhh

6 comments:

Rizziela said...

bestnya dapat naik genting

Farhieyatul said...

berapa RM yer souvenir tu, cantik n unik....tingin gak nk wat cm 2

wmaziati said...

kalu kaki baby tu yang padat n colour RM40..yang biasa RM10...tangan tue complete package RM60..yang biasa jer baru RM20

Farhieyatul said...

yg pada 2 lagu mn, dalam xkosong ker?

wmaziati said...

rm20 tue kosong...x padat...tapi tak cantik la..hik..hik..nak buat biar puas ati...

Farhieyatul said...

http://myboymadam.blogspot.com/2010/10/teka-kata-contest.html