~ My LiTtLe HeRo ~

This is the best pose by my little hero Muhammad Iqbal"...so cute..so funny...^ - ^....


Followers

Thursday, October 7, 2010

Gelagat Si Papa dan Si Manja

Macam nie la gelagat si papa dan anaknya....
bila suruh tukar pampers, tanggalkan baju dan mandikan si manja...
mama tak risau sangat dengan papa...dia memang expert bab2 jaga baby...
dulu masa papa bujang, dia la yang mengasuh anak kakanya....
that why la, bila dah ada anak sendiri tak kekok.....hahahaha...
Iqbal lak manja sangat dengan papanya....
Anak papa la katakan....

Dok diam2 ye...Iqbal papa nak bukak baju nie....

Aisssssss...susah la nie...sangkut kat kepala lak...

buka baju dulu...pas tue baru leh g mandi....

Dok la diam jap Iqbal...papa nak buka pampers nie....
tak sabar nie nak bangun....

relax la jap yek.....mama..papa....

Ahaks.....suka sangat Iqbal nie kalu dapat main air....
Lepas mandi..mula la mata pun ngantuk.....

Bestnya mandi....sambil2 main air lam tap mandi kecik.....huhuhuhu..

4 comments:

Rizziela said...

Bestnya papa dia pandai uruskan anak....

Hubby saya pun boleh buat..tapi bila buang air besar..memang dia surrender

wmaziati said...

sama la kita....tapi kalu darurat tue kena la buat gak ya...hahahaha....

Anak buah ramai sangat...so, mesti expert dalam bab2 nie....

NadiaNatasha said...

gamba kat umah ke ni tie? comelnyo

wmaziati said...

heheheheeee...xde la..nie kat shopping complex....maybe mcm nie la bilik Iqbal nti...