~ My LiTtLe HeRo ~

This is the best pose by my little hero Muhammad Iqbal"...so cute..so funny...^ - ^....


Followers

Thursday, October 21, 2010

Jiwa tak Tenang...

Dari semalam lagi hati mama tak tenang....berdebar2 memikirkan betul ke mama tengah pregnant sekarang....walaupun mama check positif...mama still lagi was-was....becoz mama tak dapat period lagi nie..last mama period 3 September....until now tak datang2 gak....

Mama check semalam 2 hari lepas memang positif...itu pun check lepas magrib....tapi kalu nak result lagi bagus check lepas kita bangun dari tido....tapi hari nie mama nak test lagi...tak tahu la result tue macam mana....

Tapi sejak kebelakangan nie, mama rasa lain sangat....tak sedap badan...rasa pening dan loya...masa mama prengnat dulu ke Iqbal pun rasa macam nie gak...tapi tak budget lak mama prengnant masa tue....

Kalu ditakdirkan mama prengant...mama terima dengan hati terbuka...rezeki Allah nak bagi kat kami....tapi mama risaukan Iqbal jer....kesian la kat die...kecik lagi....mama budget bila die dah boleh berdikari baru mama nak tambah sorang lagi....

6 comments:

Jieda said...

Tahniah..bestnya bila dengar berita kawan2 blog tengah pegnen.Turn kita tak tau la bila,rasa cam nak menambah tapi cam takut pula he3

- Suraya - said...

tahniah...rezeki dari yang maha esa...

- Suraya - said...

tahniah...rezeki dari yang maha esa...

Lelord said...

congrats yek...sukenya...nak tambah gak ni tgh usaha

wmaziati said...

Risau gak la kalu betol pgant...Iqbal kecik lagi....Planning tahun depan nak baru nak tambah..biar tgu Iqbal pandai jalan dulu...lagi pun mama still breastfeed...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

yew la..cian iqbal..apepun kalau dah ada tue terima dgn hati terbuka k!

TAHNIAH yew...