~ My LiTtLe HeRo ~

This is the best pose by my little hero Muhammad Iqbal"...so cute..so funny...^ - ^....


Followers

Monday, October 4, 2010

Masuk cepatttt........TTM buat LUCKY DRAW!!!

Kali nie mama nak join lak Lucky draw by TTM

*STICKY POST*
Entry baru sila scroll kat bawah

Yieeeeehaaaaaaaa.....*sambil laompat keluar*
Berita gumbira untuk andaaaa!!!!*kalu tak gumbira pun buat2 je la gumbira ye.....
macam la tak biasa kannn :D*

TTM korang nie dah sampai seru nak buat LUCKY DRAW kat
Dapur Malus Domestica hari nie...

Semua yang layak memenuhi syarat2
dijemput untuk menyertai LUCKY DRAW ini...
*haku nie kalu bagi ayat formal memang lemah*

TOPSYTURVYMUM FIRST LUCK DRAW!
INI HADIAHNYERR....

TENG TENG TENG!


16 PC Dinner Set
4 Dinner Plates
4 Bread & Butter Plates
4 Soup/Cereal Bowls
4 Stoneware Mugs

Additional Information
Item Code - 1065856
Weight - 4,275g
Category - Dinnerware
Pattern - Geometric

Product Description;
Corelle Dinnerware range is break, chip, scratch and strain resistance.
Its made from a unique material called Vitrelle which compresses
two layers of different glass compositions,
so it's incredibly tough.
Dishwasher and oven safe

Syarat-syarat penyertaan:

1. Anda adalah seorang blogger.
(InsyaAllah lain kali aku buat lucky draw untuk blogger dan reader pulak ye)

2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.
(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia)

3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST
(Tutorial sticky post klik SINI) di blog anda. Caranya, copy je la entry nie.
(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja)

4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruang komen entry ini.
(Senarai peserta di side bar kana berserta nombor penyertaan)

5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni
(sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup.
Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.

6. Pemenang akan dipilih DI SINI.



TUAH AYAM NAMPAK DI KAKI
TUAH ANDA SIAPA YANG TAHU



3 comments:

SYaMiLa said...

gud luck..bestnya hadiah tu..agaknya sapela yg bertuah tu yea...

Rizziela said...

saya dah joint...tuan rumah jangan rumah jengok yer..kot2 x memenuhi syarat ker

http://haziqincontest.blogspot.com/2010/09/topsyturvymum-first-luck-draw.html

wmaziati said...

Ahaksss...tue yang x sabar nak dengar tue...sapa la insan bertuah yer...mama orrrrrrr...???????