~ My LiTtLe HeRo ~

This is the best pose by my little hero Muhammad Iqbal"...so cute..so funny...^ - ^....


Followers

Wednesday, August 25, 2010

Palace Of Golden Horses

Mama baru teringat nak upload gambar masa cuti2 mesia kat Palace Of Golden Horses, Mines....memang best r....hotel 5 star...memang la mewah, exclusive....semuanya bertemakan horses....semua bangunan dikelilingi horses...syokkkkkkk....

Kebetulan lak masa 2 1st aniversary perkahwinan kami, birthday mama and than sambut kelahiran Iqbal dalam hidup kami....semuanya dalam tahun 2010....tahun cukup bermakna dalam hidup kami....Alhamdulillah...

Dapat percutian nie pun sebab free...hik..hik..hik...kalu tak, memang la tak mampu...1 day pun dh rm700~800...ada sampai rm1000 lebey.....mau tak nyer...mewah giler....kalu leh dok lama pun best...nie cuma 2 days 1 night.....tapi sekurang2nya kami dah jejak kat situ....hehehehe....

Kenangan paling best sekali...dapat percutian free+1st aniversary+birthday me and kelahiran Iqbal....semuanya pada tahun 2010....








2 comments:

suarakalbu said...

Hotel ni memang best. Saya pergi duk 4 hari tu pun sebab seminar dan jabatan tanggung. Kalau harap sendiri punya bajett... rabak poket huhuhuhu

wmaziati said...

bestkan dok hotel nie...bila nak dapat free lagi...hik..hik...