~ My LiTtLe HeRo ~

This is the best pose by my little hero Muhammad Iqbal"...so cute..so funny...^ - ^....


Followers

Thursday, August 26, 2010

Esok mama cuti..^-^

Opssssssssssss.....sebenarnya mama bukannya apply cuti ponnnnnnnnnnn....dah last minute mana sempat nak apply....kalu apply pun mesti tak lulus nyer....hik..hik....mama MC besok...bukannya sakit tp sakit darurat....hehehehe...mama kena cuti, jaga Iqbal...nursery close coz cuti nuzul al-Quran....opis mama tak cuti, keje....hampeh tol la....

Lagi pun cuti xde, tinggal 3 hari jer lagi...nanti nak kena potong cuti raya 3 hari lak...pas2 dah xde cuti...kalu nak cuti nanti pun mama kena ambik MC la gamaknya....nie tipu sunat, nak buat camne dah terpaksa.....kalu cuti pun kena un-paid leave......cuti setahun 10 hari jer...mana la nak cukup....i2 tak kira kalu emergency beberapa hari, dah tinggal brapa jer cuti....tak sampai setengah tahun cuti dah abis.....nak buat camne dah nasib badan...terima la seadanya.....:(

1 comment:

suarakalbu said...

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaa...bestnya cuti

Kat KL hari ni kerja tapi Selangor cuti sebab Nuzul Quran.

Nak cuti gakkkkkkkkkkkkk